Geachte bezoeker van deze site, W E L K O M .

A L S, Amyotrofische Lateraal Sclerose, is een zeer ernstige en ongeneeslijke zenuwaandoening. Personen met de diagnose ALS verliezen in korte tijd spierkracht in de willekeurige spieren in het lichaam en raken verlamd. De levensverwachting van een persoon met ALS is gemiddeld < 3 jaar na het stellen van de diagnose. Iedereen kan de diagnose ALS ´krijgen´, er is geen medicijn of behandeling welke het verloop kan beïnvloeden.


TRAP ALS DE WERELD UIT !

Vrijdag 18 juni 2010, i.t.t de weersverwachting, een middag met ´regelmatig´een buitje, heeft 20 deelnemers niet weerhouden de door de Wieler Tourclub Huizen , http://www.wtchuizen.nl/ uitgezette en smorgens uitgepijlde Fietsroute te rijden. Na opening, door Wethouder Petra Hartskamp, van de nieuwe Fietsenstalling in het centrum van Huizen zijn twee wethouders als kopgroep de fietstocht gestart.
Het ´thuis´blijven van deelnemers heeft door verkoop van de fietsroute en de oranje polsbandjes met STOP ALS ! aan bezoekers van de Erfgooiersmarkt, totaal een donatie van Euro 1029,= gegenereerd.

PERFECT ! Het doel ALS op de kaart te zetten in regio ´t Gooi heeft daarmee een positieve start.
De ideeën voor het evenement TRAP ALS de wereld uit ! 2011 zijn in  ´petit comité´al  besproken !!!!!!!
met  DANK aan sponsoren van de Fietstocht 2010 !


Graag tot horens, ik zie uw donatie met belangstelling tegemoet.
Conny Deenik, vrijwilliger Stichting ALS Nederland.