Geachte bezoeker van deze site, W E L K O M .

A L S, Amyotrofische Lateraal Sclerose, is een zeer ernstige en ongeneeslijke zenuwaandoening. Personen met de diagnose ALS verliezen in korte tijd spierkracht in de willekeurige spieren in het lichaam en raken verlamd. De levensverwachting van een persoon met ALS is gemiddeld < 3 jaar na het stellen van de diagnose. Iedereen kan de diagnose ALS ´krijgen´, er is geen medicijn of behandeling welke het verloop kan beïnvloeden.


dinsdag 1 juni 2010

ALS informatie-avond
De Stichting ALS Nederland heeft, naast het jaarlijkse fietsproject Trap ALS de Wereld uit !
als doel  het vergroten van naamsbekendheid voor de ziekte ALS, echter ook
 vergroten van maatschappelijke betrokkenheid,
 informatie aan dienstverleners en zorgverleners,
 begeleiding van personen met ALS.

Met deze doelen als uitgangspunt nodig ik u uit voor de  Informatiebijeenkomst op dinsdag 1 juni 2010, aanvang 20.00 uur, vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar in HOTEL NEWPORT  in HUIZEN (nh)

Het doel van de informatiebijeenkomst is u inzicht te geven in het verloop van het ziekteproces en
mijn beleving en ervaringen na de diagnose in september 2008. Het ALS begeleidingsteam van het revalidatiecentrum de Trappenberg zal aan de bijeenkomst deelnemen. De revalidatiearts zal de inleiding van de presentatie verzorgen.

klik hier voor het interview ´ALS moet op de kaart !

Met een mailbericht zijn specifieke doelgroepen uitgenodigd. Het aantal ontvangen aanmeldingen is bemoedigend.
Naast flyers bij winkeliers en in de Bibliotheek zal in een krantenartikel  in week 21 nogmaals een aankondiging van de ALSinformatieavond worden gepubliceerd.

Ik stel het bijzonder op prijs u of vertegenwoordigers van uw organisatie, instelling, bedrijf ALS aanwezige(n) van de informatiebijeenkomst te mogen begroeten.

Bent u niet in de gelegenheid naar de informatieavond te komen, maar wilt u de Stichting ALS steunen, klik HIER voor de door mij gestelde donatietarget op de site ALSvrienden.

Heeft u de mogelijkheid met één van de door u voor 2010 geplande activiteiten als bijvoorbeeld een sportevenement, braderie of het personeelsuitje een donatie voor de Stichting Als te verwerven…laat het ons s.v.p weten, wij denken graag met u mee.


Toegang is GRATIS.

Voor vragen ben ik bereikbaar op 06 301 628 41.

Graag tot ziens op 1 juni 2010,

Conny Deenik,
vrijwilliger vooor de Stichting ALS Nederland in regio ´t Gooi.